"ahhoz mit szólnál, ha az orvosok egy-két hétig/hónapig senkit sem kezelnének?"A mostani szelektív megítélésről átállnék a kollektív gyalázásukra, és húznék innen nagyon messze.
"próbáljatok meg boldogulni nélkülük! "Egyes szám, vazzeg, hányszor kérjelek még?! :((((
Amúgy próbálj meg vízvezeték szerelők vagy szemétszállítók nélkül boldogulni. Pár hét múlva szó szerint belefulladsz a saját szarodba.
A modern társadalom már csak ilyen: egymásra vagyunk utalva vastagon, nemigen van kivétel.
"Nem lehet a hibával arányos büntit kiszabni. Már irtam, nekem az egyik karom egy orvos nyomoritotta meg. Tudott volna új kart adni helyette? A pénz kárpótolhat e? Az hogy őt leültetik/eltiltják javit az én helyzetemen? "Persze, a te karod nem lesz a régi, és a pénz legfeljebb részben kárpótol (de a rész is több a semminél).
Ugyanakkor nekem fontos lenne az is, hogy a következő beteg ne járjon ugyanígy...
"A holló nem vája ki... meg minden más szakmára is érvényes"Mindenre biztosan nem.
Leginkább a hierarchikus rendbe szervezettekre, versenytől elzártakra (pl. rendőr, orvos, postás, stb.).