Törölt nick
2007.06.04
|
|
0 0
27452
|
Egyébként én nem feltételezem a szándékosságot, nagyon parasztnak kéne ahhoz lenni, hogy valaki direkt elcsessze a motorgenerált. Szerintem inkább a nem szándékos oda nem figyelés, siettségből eredő elhamarkodott döntés lehet az ok. Lehet, hogy nem mérték meg a hengereket műszerrel végig, mondván, ezek a blokkok sosem kopnak hordósra, tehát "jó lesz az alapméretessel is, oszt jóvan". Csak éppen nem tudták, hogy nálam ment be a por és kosz jó ideig, és szétkoptatta. Vagy egyszerűen nem a főszaki dolgozik, hanem valami tanonc beosztott, mittomén. Sok jó autószerelő beleesik abba a hibába mostanában, hogy egyrészt lerontja a saját minőségét az alkalmazottakkal, másrészt a növekedés által gerjesztett többletkiadásokat minél több, futószalagon végzett munkával, sietéssel kompenzálja, ebből eredően meg könnyebben becsúsznak hibák. Ami ugye egyre jobban visszafele sül el. De ez csak az egyik oldal, a lényeg, hogy hogyan kezelik ezt utána. Viszont ettől függetlenül az ilyeneken fel tudom rántani magam, amikor úgy rakják össze, hogy egészen biztosan tudják, hogy az így nem százas, de még csak nem is szólnak. Mint pl. ez a légszűrőházas dolog. |
Előzmény: Törölt nick (27445)
|
|