Úgy látom, hogy a cikket az eredeti helyéről már le is vették, ez egy Google által gyorstárazott verzió. ????
Igen, ez így van, nem véletlenül nem találta már Tutus ezt a cikket ma délben. Ugyanis épp a személyeskedő, főként az Erdész Robira vonatkozó sértő részek miatt - Tamással egyeztetve - ma reggel megkértem a cikk íróját, ha lehet, vegye le a cikket a Passzio.hu oldaláról. Mert nem szeretnénk, ha ilyen vélemények nyomán a két zenekar között bármiféle feszültség alakulna ki, ennek nem lenne semmi értelme!
B.Cs. nagyon készséges volt, pár óra múlva válaszolt is, belátta, hogy ez tényleg nem volt szerencsés dolog a részéről, és a cikket eltávolította az oldalról. Délelőtt 11-kor már nem volt fönt a cikk, direktben már nem érhető el!
Az már más kérdés, hogy tárgyi tévedések is vannak a cikkben, ahogy Bosi is említi ezeket.
A Solaris Fusion tagjaival kapcsolatban pedig: az valóban igaz, hogy Vali végig nagyon feszült volt, de ez nem amiatt volt, mert nem lett volna biztos magában, hogy megfelelően el tudja-e játszani a számokat, hanem már a koncert előtt is mondta, hogy nagyon aggódik a technika miatt, nehogy valami "elszálljon"... Hát, be is jött, amitől félt és mivel kifelé gyakran alig vagy nem is hallatszott, hogy mit és hogyan játszott - pedig utóbb mondta is, hogy ő "nyomta ezerrel" :o) -, ezért nem érzem korrektnek a cikkíró szavait Vali játékát illetően. A LA2006-tal kapcsolatban írottakkal pedig kifejezetten vitatkoznék: ebben a számban épp a zongoraszóló nagyon jól hallatszott és jól lehetett hallani, hogy Vali szinte sportot űzött abból, hogy Robinak még a billentéseit és a hajlításait is egy az egyben hozza! Nagyon jó és szép volt! És ahogy merrin is említette: a ráadásban még jobban szólt a LA2006 :o) (Én ezzel az új felállással is megkaptam minden olyan érzést ebben a számban is, amit a korábbi koncertek során már átélhettem - és ez nekem nagyon sokat jelent!)
Gyurit pedig csak bátorítanunk kell egy kicsit, hogy ne legyen olyan szerény és eressze ki jobban a "hangját" :o), ne fogja vissza a játékát!
Káptalan Bandi gitárjátékában én cseppnyi határozatlanságot nem éreztem: épp ellenkezőleg, nagyon nagy kedvvel, lazán és gördülékenyen játszott, mintha már évek óta játszaná ezeket a zenéket!
Laci és Tamás pedig hihetetlen energiával játszottak végig, élvezet volt nézni, ahogy újra belevetik magukat ezekbe a zenékbe!
Az összképet tekintve a cikk pozitív kicsengésű, ahogy B.Cs. is említi a cikk végén:
"Mindenkinek ajánlom figyelmébe. Ez egy jóízű zenekar."
Ennek a koncertnek a nagy-nagy sikere pedig fantasztikus visszaigazolás a Csapat számára, hogy jó úton jártak, amikor úgy döntöttek, hogy ezt akarják játszani, mert EZT csinálni KELL és ÉRDEMES!
Egyébként - talán nem árulok el vele titkot, hiszen ez jó hír - Tamás mesélte, hogy a koncert utáni fórumos reagálásainkat olvasva Attila és Robi is gratulált Tamáséknak!