pbuza Creative Commons License 2007.06.03 0 0 7372

Csak szeretném mindenkivel megosztani, hogy most volt az első hosszú távú kiruccanásunk a kis családunkkal. A hétvégét anyósoméknál töltöttük. Bár tömegközlekedve, de szerencsésen megjártuk oda vissza az utat. Lányom élvezte a buszt meg a vonatozást, de a végére azért elfáradt nagyon. Így kb két óra az út. Amin meglepődtem, hogy egy kisebb hátizsákba bepakoltam a hétvégi ruhatárat mindenkinek. Pedig vittünk hideg és meleg időre való ruhát is. Na és persze a nem kevés gyógyszertárunkat, mert nálunk a lányom kivételével mindenkinek kell egy csomó gyógyszer. A hétvége azonban szuper volt és ezen felbátorodva talám már akár egyedül is el merek indulni a két gyerekkel. Így esetleg kijutunk a Margit szigetre, vagy  Monához is. Egy párszor már úgyis meghívott, de a nagykabát szezonban nem vállaltam az utazást. Azonban előtte teszünk néhány gyakorlóutat mondjuk az Örsre, hogy apa nélkül, hogy megy a közlekedés a két gyerekkel. gyerekkel.

Nagyon élvezték a gyerekek  a medencét, és a nagy délutáni locsi pocsizást kifejezetten imádta a lányom, míg a fiam bebarangolta az egész kertet. Mert már igen gyorsan tud kúszni. Még nem mászunk, de már alakul a technikája. Szépen emeli a fenekét és a lábacskáit is már egészen jól felhuzza a térdelésre készüléshez.

A mamama már kibővült a tetetére és már tapsolni is tudunk.

Szóval összeségében gyorsan fejlődünk a rosszulétünkhöz képest. (Ezt csak azért jegyeztem meg, mert mikor hazajöttünk a rosszullét után a kórházból, olyan volt mint egy most született csecsemő. 6 Hónaposan újra ott tartottunk, hogy a fejét nem bírja tartani és forogni sem tudott. Szóval semmi. És most megint nagyon boldog vagyok!)