kétbalkéz Creative Commons License 2007.06.03 0 0 2563
Sziasztok!

Talán emlékeztek rám, én írtam még év elején, hogy vidékre költözöm, egy 4.000 négyzetméteres portára. Azóta eltűntem, ennek az oka az volt, hogy költözés után elég nehézkes volt a net beköttetése. Többszöri próbálkozás után végül csal a betárcsázós változat maradt, és ez mostantól üzemel.

Szóval a fejlemények: A kertben lévő óriási gaz nagy részét kiirtottuk, az erdő sűrűségű sarjfákat kivágtuk. Miután kimérték a telket, kiderült, hogy van egy jó adag telepített mogyorósunk is:-)) A fenyvest megritkítottuk, ugyhogy most már szép ligetes, és ami a lényeg, kialakítottam egy kis konyhakertet:-)) Iszonyúan sokat kell gyomlálni benne, mert évek óta embermagas gyom volt a helyén, de megéri:-) A talaj nagyon jó minőségű, kellően nedves is. Ültettem néhány bokor krumplit, jégsalátát, tépősalátát, rengeteg borsót, mert imágom, retket, hagymát, fokhagymát, petrezselymet, répát, uborkát, kétféle babot, tököt, karalábét, karfiolt, kelkáposztát. Nem túl nagy egyenlőre a konyhakert területe, mert így is elég munka van még a házzal és a kerttel, de van 12 ágyásom, kb. 3 méter hosszúak. Majd fotózok is, mert nagyon büszke vagyok ám életem első konyhakertjére:-)))