Tisztelt Srácok! Bocsi,hogy bepofátlankodom ide!!!
Szabi barátom erős gondba kerűlt! Ezért aztán' eladó lett mégis a 24!!! Mivel az enyém volt ezért egy pár szót szeretnék róla írni,hátha felkeltem az érdeklődést! A fényezés szükségmegoldás volt,ezért egyszinű,de aki megveszi,biztos elöbb-útóbb lefesti! A motor most volt csrélve és nagyon kellemes. (szintén ide a forumra valósi Srácé volt és nagyon vigyázott rá!) papírilag le lehet tisztázni,de az ráér átírásnál is ,illetve a vizsgánál! Zöldkártya erre az évre van,vizsga 2008,09-ig!!! Az az ár ,amit Szabi meghatározott,az idevalósiaknak ERŐSSEN ALKU KÉPES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És adunk hozzá még 5db pókos ,gyári 24-es felnit,valamint a saját motorját. Igaz darabokban,de hiánytalanúl! Ha valakit érdekel,VAN MÉG HOZZÁ 2db KÉTTORKÚ SOLEX KARBURÁTOR. Azt is adjuk,de csak idevalósiaknak,ha kell! Segítsetek rajtunk! Szóljatok ismerősöknek,spanoknak,hátha kell esetleg valamelyik ismerösötöknek,barátnak,Porsche fun-nak! Vagy itt jelezzétek,vagy mail-ben nekem,vagy Szabinak! Mondom mégegyszer,az ár erőssen alku képes!!! Tisztelettel köszönjük elöre is az érdeklődést!!! Sűrgős lenne! Tisztelettel! Gyurma és Szabi U.I.: az autonak 11e ft az évi biztosítása! Ha idevalósi veszi meg,akkor vállalom,hogy nem kell átíratni és akkor az én nevemre jönnek ki a számlák,amit addig fizetek,amig megkapom a jövendő tulajtól a pénzt! Asszem ez így fair! Írunk egy szerződés,ha baleset,vagy gyorshajtás és egyéb elöfordúl,fedezve legyek és passz! SEGÍTSETEK!!!