Mik a legújabb fejlemények Banks ügyben? Hírlapban azt írták, hogy a vezetőség még nem döntötte el, hogy megbocsájtanak-e neki vagy sem.
Úgy vagyok vele, ha a játékosállomány 85-90%-a úgyis kicserélődik, akkor adjanak neki egy esélyt, nem lesz szinte senki itt a régiek közül, akiknek a morálját esetleg rontaná Banks visszafogadása. Ráadásul így talán még motíváltabb lenne a srác, hogy egyszerre akarna bizonyítani a vezetőségnek és a szurkolóknak is, és talán még jobb lenne, mint tavaly.
Ez az ex-szolnoki edző nem tudom milyen szakember, de enyni erővel akár hozhattuk volna Ivkovicsot is, neki legalább van szfvári kötődése is...
(Kiváncsi vagyok ha Benczééknek ez az edző sem fog tetszeni, akkor ezt is elüldözik innen mint Kruscsicsot? Vagy ez a szerb mester nem olyan keménykezű?)
Góbit mindneképp meg kell tartani, pont a körmendi példa mutatja, hogy öreg center nem vén center, SŐT...!!!
Soós vs Ákos.
Érdekes dolog ez, hiszen kérdéses Soós mögött milyen szezon van Kecson, ami tény, hogy Ákos mögött (még ha ez nem is az ő hibája) elég gyatra szezon van.
Ami Soós mellett szól, hogy olcsóbb (így többet költhetnénk egy-két jó légiósra) és vmilyen szinten mégiscsak szfvári, ami Ákos mellet szól, hogy ő tapasztaltabb, nem is túl öreg, és az új szabály életbe lépése után megnő a jó magyar kosarasok ázsiója, ezáltal gondolom (még ha gyenge szezon is van mögötte) most megy a háttérben az anyagi alkudozás és sztem több pénzt szeretne mint tavaly, tehát drágább lesz és ez nem biztos h mellette szól.
Mindenesetre ember legyen a talpán aki 100% bizonyossággal most rá tudná vágni, melyik döntés lenne a jobb.
Sabáli Paksra történő szerződése ugye csak kacsa volt?:-)