pestam Creative Commons License 2007.06.02 0 0 5466
nekem leginkább a fűtési előleggel lesz bajom, mert lehet klímával fogunk fűteni, mert hallom, h 4-4,5e a GJ fűtési energia, namost egy jó klíma -15-ig fűt (van ami -20-ig), és jobban megéri (persze a lakásárban kifizeti az ember a radiátort, a rendszert meg mindent, de azt kénytelen, viszont változóköltségen akkor is jobb a klíma). így a villanynál valszínű nem fogok sírni, mert az meg több lesz, de lehet nem annyival, mert én környezetbarát vok, A kat. gépek, és lehet LED-es lámpák lesznek...

amikor vtunk csüt. megnézni a lakást, akkor sem volt naon csukogatva az ajtó, kint volt két név a postaládákon, "civilek" kolbászoltak bent... sztem már nem vunk egyedül az átadással, nem akarnak sok kötbért fizetni, ha nem kell...

Craig: itt újra leszögezem, nincs tulajdonom a lakásban :(( , nemtom, megy a dolog, de érdekes az biztos... a biztosítással meg kell keresni a kapcsolattartót, ha az egész házra vonatkozó biztosítás elég (200e/nm árral számolva a lakásod újjáépítési értéke több, mint a hiteled), akkor csak egy papírt/igazolást kell kérni, küldeni CIB-nek, ha viszont nem elég, kell kiegészítő lakásbizt. az ingóság itt nem érdekes, az később is ráér...
mi csüt mentünk műszakira, és aznap az értékesítésre, nemtom ezek beszélnek-e egymással, v hogy van :) neked maga az ajtó/ablakszárny vagy az üveg repedt?

a hitelnél nekünk lehet el lett vmi szúrva, és lehet előbb ki lett utalva az egész, de már össze kéne szedni minden papírt, és mindent ellenőrizni és átszámolni. már egyre több papír kerül elő :))