cápaFeri Creative Commons License 2007.06.01 0 0 6671

Hehe...:-)))) Meglátszik, ki hordja a kalapot! :-)))

Na! Nem akarom elkiabálni, de a második tank ÖMV-s sima benzint etetem a cápacettimmel, és még azok a minimális rángatások, fordulatszám-esések is elmaradtak, amiket váltás után éreztem eddig, amikor felengedtem a  kupplungot. (Olyan volt, mintha pillanatra nem lett volna gyújtás, kis bólintás a kormány felé, aztán erőre kapott.)

Tudom, hogy nem márkafüggő a benzin, legalábbis egy hétköznapi autóban nem érezni annyira, mert mind a Mol-tól veszi de ha ez így marad, akkor valszeg maradok ennél a kútnál. Egy magyarázata lehet ennek, hogy ez a benzin jó, amit meg eddig tankoltam (MOL, Shell, Jet) attól köhögött. Mégpedig az, hogy mindhárom kúton pancsoltak, ezen meg nem, vagy nem annyira, hogy a cetti megérezné.

Szomorú dolog ez és sajnos minden téren lassan ide süllyed az ország, hogy hiába veszed meg a drága, jó minőségnek tűnő dolgokat, egyes emberek privát haszonszerzéses ügyeskedése miatt benned van a frász, mikor kell kidobnod a kukába, amiért megdolgoztál. 

Na meg a másik dolog, hogy ha benyalod a szar benzint, megintcsak tördelheted a kezed, milyen munkát végeznek a "szakszervízben", összerakják-e úgy a kocsidat, ahogy azt el lehetne várni, amilyen gyárilag volt. Én mindenesetre próbálom elkerülni, hogy szelepcserés legyen a gép, néha kiégetem, inkább beiktatok néha egy kirándulást, útbaejtve tankolásra a bevált kutat.

Ja....holnap megöntözöm egy kis pezsivel, ugyanis éppen egy éve lesz, hogy hű társamul szolgál. Majd kap a fiam tortájából, hisz neki is holnap lesz szülinapja.:-))))

Mindenkinek jó utat! 

Előzmény: kripic (6669)