Törölt nick Creative Commons License 2007.06.01 0 0 359

Pixy!

A hangnemet ÉN kérem ki magamnak.

Mostmár utólag, hivatalosan közölhetem veled, személyesen vettem részt a kamarai tárgyalódelegáció tagjaként a tavaly augusztusi tárgyalásokon, ahol pontosan tudom,ghogy a miniszter nem állt velünk szóba, az államtitkárnő (HÁ) vezette a tárgyalásokat, de ős sem állt velünk szóba! A tárgyalások részleteiről nem nyilatkozhatok, de a lényege az volt, csak minisztériumi ultimátumok elfogadásról volt szó, mert előzetes politikai döntés született  mindemről, és  több órát ültünk egymással szemben, de az augusztus 29-i öszödi kormányülésre a sokórás tárgyalásokból, a gyógyszrészi kompromisszumokból, az égegyadta világon a minisztérium semmit nem terjesztett a kormány elé!

Készitettünk gyógyszerészi verziót a ZK 7-ik fejezetére ami a gyógyszügy  volt, egy betüt nem továbbítottak a kormány elé, és nem volt tárgyalási alap egyetlen pontja sem.

Úgyhogy most mint résztvevő cáfolhatom, az a PR szöveget amit itt nyomattok mint szadeszosok, és a valóság pontosan a fordítottja annak a szövegnek, amit te itt mint megfellebezhetetlen tényt próbálsz beállítani.

A MINISZTÉRIUM, A MINISZTER, AZ ÁLLAMTITKÁR, SEMMI MÓDON ÉRDEMBEN NEM VOLT HAJLANDÓ FOGLALKOZNI BÁRMILYEN GYÓGYSZRÉSZI KOMPROMISSZUMOS AJÁNLATTAL! MOLNÁR VERZIÓJA KERÜLT A KORMÁNY ELÉ, EGY BETŰ VÁLTOZTATÁS NÉLKÜL + KAMARA SZÉTVERÉSE, AMI TÉNYLEG POLITIKAI DÖNTÉS VOLT!!

(akármilyen PR szöveget nyomatsz te it!!

Most én fogadom, meg hogy szadeszes mikrofonállványokkal többet nem állok szóba!

Előzmény: Törölt nick (335)