Sziasztok, nem tudom, hogy létezik-e orvosmaffia vagy mi, ez kicsit "conspiracy theory"-féle ötletnek tűnik nekem, mindenesetre ma reggel olyasmit hallottam, amitől nem is bicska nyílik az ember zsebében, hanem valami sokkal komolyabb...
(mesélhetnék ugyan magunkról is, hogy hogyan tették tönkre az orvosok az egyik fiunk életét születésekor, azóta két műtéten van túl, folyamatosan kezelik, s másfél évesen a petőintézet szerint az optimális szecenárió a mankó volt, de inkább a tolószék-ez is egy másik történet, eg ymásik helyen 3 hét alatt felállították-s ez még 2000-ben volt, amikor mások regnáltak, tehát vélhetően nem az épp hatalmon lévő oldalon múlik az, hogy az orvos mennyire lelkiismeretes vagy épp mennyire sz@rja le a beteget)
tehát.
Az egyik óvodástárs családostul balesetet szenvedett pár hete, az álló autójukba rohant valaki kb. 100 km/ó sebességgel. Anyuka terhes, csodával határos módon úgy tűnik, hogy a kicsivel nem lesz baj szerencsére. Óvodástárs kisfiú egy hétig az intenzíven volt, majd újabb egy hét múlva hazaengedték, hogy minden ok.
Majd most a napokban kezdett jönni egy fura duzzanat rajta hátul, visszamentek, megvizsgálták kicsit alaposabban, meg is röntgenezték, s kiderült, hogy EL VAN TÖRVE A GERINCE!!!!!!!! Két hét kórházi ápolás, kezelés után, miután gyógyultan távozhatott.
Én azt gondolom, hogy az ilyesmi nem rendszerfüggő és nem támogatásfüggő dolog. Egy normális országban ilyesmi nem történhetne meg, vagy ha mégis, akkor a kórház és az orvos gatyáját le lehetne perelni, sőt, még büntetőjogi vonzata is lehetne.