pestam Creative Commons License 2007.05.31 0 0 5459
vtunk 2. bejáráson, és meglepődtünk, mert nagyjából minden megvolt, követ csiszoltak, vakolatot javítottak, ajtót cseréltek, apróságokat is. egyedül a riasztóhelyeket nem tüntették el, meg nem kaptunk igazolást az ablakról, de hétfőre ok lesz minden.

az egyik érdekes dolog az volt, h megint a prodax arcus kapcsolók vtak az irodában kitéve, szal erről ennyit... egy kis szivatás!

aztán vtunk az értékesítési irodában, ahol a lakás birtokbaadását egyeztettük már, és valszínű hétfőn lesz kulcs is. egyébként már vkinek ki volt téve a neve a postaládán...
kaptunk szmsz-t, alapító okiratot, tájékoztatót az üzemeltetőtől (közös képviselő), amteltől.
itt jegyzem meg, h júl. 1-től amtelnek új ászf-e van, és mondhatni korrektek a netárak, mármint magyar viszonyokat tekintve (mert egy. egyáltalán nem). 1mbit 3600, 4mbit 6200, 8mbit 7900 2 év hny-tal. tv olcsóbb upc-nél, tehát az új szolgáltató sztem tárgytalan.
kaptunk hatalmas ajándékcsomagot is, törley pezsgő, 6 db-os luminarc pohárkészlettel, "félkilós" cp-s kulcstartó, a tartozék telefon (concorde, nem egy csúcsmodell, de nekünk csak kapuhoz lesz...), és egy kikás kuponfüzetet, mellyel a különböző termékcsoportokhoz vehetünk igénybe kedvezményeket (lehet nekünk lesz pár fölös kuponunk, ha kell majd vkinek...)

szal végre meglesz a lakás hétfőn!! :))) a 3 napos kötbért még sztem (már csak poénból is) megkérdezzük...

ja és rendkívüli közös ktg-gel kezdenek, 3 hónapot kell birtokbaadás előtt perkálni, de az 50e óvadékról nem mondtak semmit, viszont a villany dolgokat a minron intézi (ráiratás), a többit meg a társasház. amikre viszont havonta közműelőleget kell fizetni (átalány), és majd elszámolás lesz biz. időnként, ja és aki beköltözik (ez nemtom h a birtokbaadást jelenti-e, de gond) 15-ig, az fizethet teljes havit...

és nem lehet kutyát lent sétáltatni!!! a kávézónak meg a mckiwans-nak lesz a placcon terasza