freyya Creative Commons License 2007.05.31 0 0 1728

Vannak kisebb helyek, ahol teljesen felesleges szállodáról szállodára vándorolni, mert egynapos kirándulgatásokkal bejárható az egész, mint pl. Korfu vagy Santorini, és a vacsorára is kényelmesen visszaérsz. Ráadásul Korfun kifejezetten rosszak a helyi éttermek (mikor először mentünk, nem fizettünk be ellátást, volt módunk elég sokat kipróbálni), mindenhol csak olajban sütött vackokat lehet kapni. A francia riviérán pl. nem fizettünk be ellátást, mert ott városról városra jártunk egész nap, jó ha éjfél körül visszaértünk a szállodába, ott tényleg csak feleslegesen lekötötte volna az időnket az előírt vacsoraidő.

Én amondó vagyok, hogy a túl sok "soha" meg "mindig" szó használatával csak önmagát korlátozza az ember. Baromság valamit elvből soha nem tenni, vagy mindig úgy csinálni. Használja az ember a józan eszét, és akkor mindig a pillanatnyilag legjobb megoldást tudja kiválasztani. Meg aztán mindennek megvan a maga szépsége. Sokat utazunk, átlag 4-5 alkalommal évente. Számomra ugyanolyan élvezetes lejárni a lábam, városokban és kultúrákban gyönyörködni és habzsolni az újabbnál újabb élményeket, mint feküdni a tengerparton, és hagyni, hogy mindenről gondoskodjanak körülöttem. Az élet hosszú, sok minden belefér. Annyira felesleges egyfajta élményre leszűkíteni!

Előzmény: ath (1724)