Ehhez már csak ráadás az én fehér kiadású Úticélja ismeretlenem, amiben egy helyen (a végénél, ahol már kezd izgalmasabb lenni) hiányzik 30 oldal, a közepe táján meg 30 másik oldal kétszer van meg egymás után. A könyv vastagsága maradt, csak épp nem igazán lehet olvasni.
Christy, hondasnak igaza van, miért olvastad el a hsz.-eket, amikor már szóltunk, hogy valaki elárulta a Nemezis megoldását. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat mindenféle színekkel (szerintem), elég kiírni, hogy Slpoiler! és aki nem olvasta még a történetet, vagy nem érdekli, talán van olyan értelmes, hogy nem olvassa tovább a hsz.-t. Úgy látszik, te nem vagy. Ja, és bocsáss meg, hogy ide válaszoltam. Nem volt kedvem emailt írni. Meg egyáltalán, minek írtam volna? :) Ezt se olvasod el, ha betartod, amit "ígértél". :)
Bocsánatot kérek a "többiek" nevében mindenkitől, aki nem olvasta/látta még a Nemezist, de mivel csak utólag szóltunk, hogy spoiler, és elolvasta a megoldását. Nem volt szándékos. Nem akartuk senki kedvét elvenni az olvasástól, nem akartunk senkit "magunkra haragítani".
Ja, és még valami, Christy. Ha már veszed a fáradtságot, hogy ebbe a fórumba írsz, ahová értelmes emberek, légy olya kedves, és próbáld meg mellőzni a ronda szavakat. Nem mondom, én is szoktam így beszélni. :) Nem is azért mondtam. De szerintem egy Agatha Christie-ről szóló fórumhoz és Agatha Christie-hez nem méltó az ilyen "beszéd". Lehet, hogy csak az én szememet bántja, de akkor is. Ha észrevetted, senki nem írt ebbe a topicba ilyeneket rajtad kívül.