Igen a Promax;
o Egyedülállóan magas glutamintartalmú termék, adagonként majdnem 6 g glutamin.
Persze akkor azt gondoltam, hogy a búza-tejsavó valami új, zseniális megoldás, utóbb rájöttem, ha a búzafehérjéhez hozzákevernek egy kis tejsavót, akkor a termék előállítása elég olcsó lesz, de mégis el lehet adni majdnem olyan drágán, mint a WPC tejsavófehérje-koncentrátumot, mert olyan sok glutamint kapunk.Akkor úgy túl volt hangsúlyozva a glutamin, hogy vettem még egy "GLM"-et is, mert tényleg azt hittem kimaradok valami jóból.Azóta rájöttek, hogy a szimpla glutamin legnagyobb részét a hasznos bélbaktériumok nagy örömmel fogadják, de az izomnövekedéshez annyi köze lehet, mint Anettkának az ürrepüléshez.Mégis a mai napig forgalmazzák.Bedöltünk a kampánynak, hogy:
o Akár 2 gramm szájon át alkalmazott glutamin 240%-al növeli a növekedési hormon szintet!
Ehhez még jött az "alacsony kalóriatartalmú" MASS is, amelynek döntő szerepe volt abban, hogy felszedtem 6-8 kiló zsírt két hónap alatt.Azért annyira már akkor sem voltam hülye, hogy belássam, hogy a termék azért alacsony kalóriatartalmú, mert az adagja 50 gramm és nem 100-200, mint az UNIVERSAL tömegnövelőké. Mégis annyira olcsó volt a MASS, hogy eltekintettem attól, hogy a 44 g szénhidrátból 40 g szölőcukor volt és ezek 4 g gyenge minőségű fehérjével társulnak.Azon döbbenek, hogy most-10 évvel később is van még MASS, és megveszik, mert olcsó és alacsony kalóriatartalmú:)
Egy kávéskanál zsír is alacsony kalóriatartalmú..mindamellett, ha egy tömegnövelő valóban alacsony kalóriatartalmú lenne, akkor meg mi köze a tömegnöveléshez?
Szóval Athos igazad volt, csak nálam már feledésbe mentek ezek a dolgok.Átverés tekintetében mégis egy másik cég, a Bio-Tech USA kreatintermékei vezetnek.