Üdv! Hogy rohadna le a lába minden olyan köcsögnek, aki leírja, hogy ki a gyilkos! Mekkora egy utolsó senkiházi baromarcú aki ilyet tesz? Lehet ilyen kérdezni, de akkor a tapasztalatlan aprónépnek elmondom mi a szokás:
Leírjátok kurva nagy betűkkel, hogy NE OLVASD TOVÁBB ha nem olvastad a Nemezist, és ezután HÁTTÉRSZÍNNEL leírod a választ. Ezután akit érdekel, kijelöléssel elolvashatja a továbbiakat. Köszönöm a sok seggfejnek, hogy lelőtte a Nemezis poénját.
Azért jöttem vissza, mert az értelmesebb felétől, ha van ilyen kérdezni szerettem volna valamit. Ma sikerült beszereznem egy Ház a világ végént, de furcsa dolgot tapasztaltam. Ugyanolyan helyzetben állítva mint a többi hungást, másképp kell olvasni a gerincen a címet. Azaz ha fekvő helyzetben jobb oldalon van az AC monogramm, akkor a ház a világ végén cím az jól áll, még a többi tizenvalahány hungásnak, ami nekem van, mind fejjel lefelé áll. Most csak valami gyári hiba ez, vagy másnál is ilyen. Ha lehet a választ a christy@cs.elte.hu címre küldje el, akinek megvan ez a regény, mert ezt a fórumot többé nem kívánom olvasni. Maradok tisztelettel: Kiss-Tóth Christian