Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.05.30 0 0 1307

Na jó, kimondom, Ez hatalmas csalódás volt. Annyira nem volt rossz, mint a No Reason (ami továbbra is a legszarabb epizód szerintem az egész sorozatból), de ez is nagyon gáz volt, csak ez máshogy volt rossz, mondjuk ki, gyenge volt. Nem hozta a szokásos színvonalat.

Mielőtt megnéztem volna, belefutottam egy olyan cikkbe, ahol Katie Jacobs azt nyilatkozza a fináléról, hogy "We are going to shake things up", hát sejtettem, hogy ez a House esetében sok jót nem jelenthet, és igazam lett. Egyszerűen nem illik a sorozat profiljába ez a dolog, főleg úgy, hogy közben a karaktereket elhanyagolják, és egy helyben topognak. Tökéletes példa erre ez a Foreman-es szenvedés, ami már 4 epizód óta húzódik, és egy centit sem haladt előre a dolog. A fináléban se. Akkor meg MIÉRT kell? Újabb szálakat csak akkor érdemes beleírni egy sorozatba, ha azzal haladnak is valahova. Meg az a Honey-s dolog. Ok, idegesítő volt a kiscsaj, de könyörgöm, volt bármi értelme is a szerepeltetésének? Az évad utolsó részeiben valahogy nagyon visszavett a sorozat, és ne, értem, miért. Tartsák már a színvonalat a francba is!

Ütős finálét akartak biztosan, de könyörgöm, egy iylen típisú sorozatnál ennek nem az a módja, hogy beleerőltetnek egy totál oda nem illő cliffhangert mert látványosan nem értenek hozzá. Mi a franc ez, hogy most az összes Duckling elhúz? Van ennek bármi értelme? Vagy szerintük van olyan rajongó, akinek ez tetszik?

Az, hogy kirúgta Chase-t, totál értelmetlen volt. Semmi előzmény, sőt, éppen mostanra érződött az, hogy megkedvelte, és kellőképpen értékeli, az epizód elején még vele vitatja meg a Foreman-es dolgot, jól kibeszélik Camerát (LOL egyébként), és akkor kirúgja...Cameron kilépése meg ugyanilyen értelmetlen. Most kellett nekik annyira ez a rohadt cliffhanger, hogy ennek az érdekében több szereplő is karakteridegen legyen? Ja, hogy máshogy nem tudták megoldani? Akkor ne csinálják!

Komoylan kezdem azt érezni, hogy David Shore és Katie Jacobs direkt rossz a sorozatnak.

Nagyon gyenge epizód volt, ajánlom, hogy kapják magukat össze a nyáron.