Tomahawk_ Creative Commons License 2007.05.25 0 0 46
Hogy pozitív változásokról is essen szó..a Hadak útja mögötti 15 emeletes házak által körülvett játszótereket, egész jól megcsinálták.Éjszaka automatikus öntözőberendezésel, zárható kapukkal.eleinte még biztiőr is őrizte őket...mára már ez egy esti zárássá és reggeli lánccal kombinált lakatnyitássá szelidült.:-)A játékok viszonylag sűrűn elromlanak...ennek én felettéb örülök, főleg mikor a kétmillió hertz-es hangon nyikorgó körhinta teszi ezt!:-)Nagyobb lett a zaj ugyan a kéglinkben,de akkor is pozitív változásnak tartom,hogy a gyerekeknek van hol játszania zárt helyen.Kutyás lévén, megértem a szülőket,hogy nem kutyakakiban szeretnék,ha homokozna a csemetéjük,de sajnos...saját megfigyelés,hogy a kóbor macsok ezekbe a homokozókba intézik a dolgukat!:-(
A Bikás parkban most a legutóbbi majálison kint sétálva,viszont a párommal azt mondtuk mindketten,hogy ez nagyon ciki,ahogy le engedték robbanni ezt a területet.Ez a majális is elég bazárira sikeredett..és sajnos nem feltétlenül a fellépők miatt.Ezen dolog megszervezésével is valaki dolgozott,tehát az Ő munkájukat elismerem,de nekem nem tetszett sajnálom!Emlékszem a 70-es, 80-as években ennél sokkal színvonalasabb játékok, műsorok várták az ide kilátogatókat.Ez nem pénz kérdés volt, ebben biztos vagyok.Azon s gondolkodtam,csak én öregedtem meg és a mai gyerekeknek ez jelent óriási élményt,mint anno nekem a zárt csőben végigiuruló,majd a végében előbukkanó dióra kalapáccsal való ráütés, egy szovjet pezsgő reményében?!:-)
Előzmény: tonio11 (45)