zsebi41 Creative Commons License 2007.05.25 0 0 2328

Szia!

Bevallom nőiessen a kotlóst a csibéivel elloptam háttérnek. A paprika biztos atkás most megpróbálom avval az atkaölővel amit itt tanácsoltak. Régen volt Mitakom de azt már nem forgalmazzák, a többire nincs rá írva, hogy jó lenne a paprikára.

Nekem eddig két kapa volt a kedvencem most kaptam a férjemtől egy újat kész röhely mexikói, nálunk nincs kapa gyár? és az EU-ban se?

Úgy, hogy teljes nemzetközi a felhozatal, van egy pici gazoló kapám amit virágok között is tudok használni még a Szovjetúnióból való.

Egy ügyes kis magyar, és most a mexikói eddig jól megvannak egymás mellett.

Aztán van még ilyen olyan de azt ritkán használom./nyitókapa, saraboló /

Borágó ügyben annyit biztos, hogy elültettem de nem tudom hová. Valószínüleg kikapáltam, régen a nagy kertben a fa tányérba ültettem és ott biztonságban volt tőlem.

Szörös a levele, kék szép virága van.

Viszont véletlenül megmaradt a turbolya, most kel és az újzélandi spenót. Az őszi spenót nagyon szép lett 12kg-t szedtünk le, van bőven lefagyasztva.

A helyén a paradicsom gyönyörű. Jót tett neki a spenót?

Egy tapasztalat 4db. bazsalikomot hagyma közelbe ültettem egyszerre a máshová ültetttel, hihetetlen nyomorultól nézett ki, mikor kiettük mellőle a hagymát 1 hét alatt helyre jött a bazsalikom.

Ennyire közelről még nem tapasztaltam meg a rossz szomszédságot.

Előzmény: Gox (2304)