s3girl Creative Commons License 2007.05.25 0 0 3089

Szia!

Nekünk amikor mikrohullámú netünk volt v mi a szösz, az volt olyan, hogy Bp.-n bejelentették h esik akkor már el is romlott a modem..

Utolsó vedlés nagyjából nála is rendben lezajlott..nemkellett belesegítenem, csak a fején maradt egy foltban bőr, de később levedlette, viszont nemette meg az összeset.

Széklet ügyben nálam is ez a helyzet, hol ilyen hol olyan, de amikor szilárd akkoris televan ilyen élénksrága nemtommivel..A sárgát meg most éheztetem, nem bizergálom kefírrel sem, hátha éhes lesz és eszik tücsit..ma estére megy a bünti terkóba, de nagyondurva..lép 2-őt és becsukja a szemét s úgymarad..egész nap meg éjel is csak csukott szemmel van. Én ilyet még nem láttam..A Szami amúgy vadászgat nálam is..csak a srága nem.

Jucust én is kiveszem a terkóból, megse moccan..Szami is tűri a dolgokat csak azt a féregtelenítőt utálja nagyon+ő egész nap a rejtekhelyén van, csak este jön elő.

A nemét nemtom, nálam Szaminak hatalmas feje van meg a viselekdése is igen hím féle meg az egész állat viszonylag nagy, de már rakott le 2tojást..így tuti nősti, de ránézésre sz'tem mindenki aztmondaná rá h tuti hím. Jah, és ő még fakóbb mint amelyik nálad van..alíg van vmi szine, elég furcsa.

Előzmény: alpha111 (3087)