Törölt nick
2007.05.24
|
|
0 0
2034
|
Majd megnézem a pontos összetételét az Animal Flexnek; azért vagyok én szkeptikus e termékkel szemben, mert emlékeim szerint az animal termékvonal, de úgy általában az universal is hajlamos "kígyót-békát beletenni"a termékeibe, de úgy, hogy ezek mennyiségét nem tüntetik fel pontosan-nyilván mert olyan mennyiségben tartalmazzák azokat, hogy az nem oszt, vagy szoroz.Ez ugyanolyan hatásvadász törekvés, mint a Bio-Technél, de sokan átlátunk rajta.Olyan benyomásom van töle, hogy át akarnak vágni.Ezzel együtt nem azt mondom, hogy rossznak tartom az animal pak alvállalatot, sőt így az Animal Stak 2 terméket kimondottan jónak találtam.De túl sokatr kérnek azért, amit kínálnak.Nyillvánvalóan egy tesztoszteronfokozó termék nem fogja elérni a szteroidok hatását, mégis úgy igyekeznek a terméket reklámozni:ime itt az áttörés. Ebben is hiányoltam, hogy mig eggyes összetevői mennyiségét a jól láthatóan feltüntetik a dobozon, akkor, hogy mennyi benne az Acetil-l-Karnitin, azt már nem árulják el.Helyette csak annyitt közölnek, hogy mennyi a kortizolgátlók összmennyisége. |
|