anyabanya Creative Commons License 2007.05.24 0 0 2551

a hülyét értsd ugy, ahogy idönként mondjuk ezt a gyerekünknek, vagy a párunknak, nem szigorral, nem utálattal még itélkezve se, csak ugy. Nem nézem én öket le, sokuk okos volt, szép és beromira kreatív, de itt békésben bizony van egy korosztály, akik közt sokan rámentek és bizony nagyon hiányoznak ök nekünk.

Egyébként kapnak methadont ingyen, de hidd el sokuknak az se megoldás. Tudom én, hogy a többség megáll a fünél, de sajna az a kevés is sok, aki nem. Persze nem a fű a fő bünös, de a szerepe sajnos ott van. Azt nem tudom, hogy mi volna akkor ha legalizálás esetén azt viszont szigorubban torolnák meg, ha valaki  kiskamasznak adja, mert tulképen ök a leginkább veszélyben lévök, hisz ott dől el a dolog, hogy mikor, miért és milyen állapotban nyúl a potszerekhez, legyen az akármi...

Droghelyzete az én megyémnek nagyon rossz, föleg a mai 25-27 évesek közt, akik kb már több, mint 10 éve rajta vannak a szeren, köztük sokan haltak meg, pedig itt régen is megtermet annak, akinek elég volt annyi (a hernyosok közt egy idöben azért Békéscsaba biztos pont volt). Ma talán már kifele megyünk ebből.

Előzmény: Törölt nick (2549)