A "tényállás" az, hogy a versenyzsűri egyik tagja szerepelt az egyik versenyben lévő műsorban. Márpedig ez egy olyan összeférhetetlen dolog, ami sehol, semmilyen szisztémában, a verseny egyik szakaszában sem engedhető meg.
Vagyis ezért az anomáliáért felvethető a szervezők, a zsűri és az érintett versenyző(k) felelőssége is. Én az utóbbit firtattam itt és vártam korrekt, személyeskedéstől mentes választ, amit implicit módon ugyan, de most megkaptam: egy bizonyos ponton már tudtad, a versenyzsűri kikből áll ill. kikből fog majd állni. Mindenesetre a helyzetet lehetett volna elegánsan is kezelni, kezdetként a probléma jelzésével a szervezők ill. zsűri felé. Mivel válaszaidban
erről nem tettél említést, vélelmezhető, hogy ez nem is történt meg, így a dolog
orvoslására sem kerülhetett sor. Az pedig, hogy többedszerre sem értetted meg, mi maga a probléma, tovább erősíti a kételyt a morális szigorúságodat illetően.
Saját közlésed szerint szeptember óta kb. 160 adás készült el a Zárórából. Namármost eddig én 71 hsz.-t írtam itt és ebből csak kb. 30 minősítettem negatívan az interjúalanyok és/vagy "becses személyed" produkcióját (a többi pozitívum, vagy valamilyen vita része, vagy chat volt); mindezt úgy, hogy a 160 adás túlnyomó többségét láttam. Ebből már látszik, hogy ha éppen olyan kedvem van, leírom az
aznapi benyomásaimat az én adómból is fenntartott közszolgálati műsorrról. Vagyis szó sincs itt tendenciózus lejáratásról, hanem esetenkénti tömör véleménynyilvánításról. Persze arról már nem tehetek, hogy sértődékeny, makrancos (vélhetően nárcisztikus) éned nem bírja a kritikát és ordináré stílusban
lerohanod az "ellenfelet", mint pl. most. Ilyenkor szükség van a megfelelő nyomatékkal bíró válaszreakciókra, ellenkező esetben még úgy tűnhet, hogy az ellenvéleményeket csak úgy le lehet seperni az asztalról. Ez utóbbi indokolja a mostani hozzászólásom hosszúságát is.
A kilétemre vonatkozó találgatást mulatságosnak, amolyan bájosan kislányos, bumfordi doloknak tartom, a többi személyeskedést már nem, de nagyvonalúan átsiklok fölöttük.
-----
Bolgár Györgyöt nem minősítettem.
((((( Azt hittem, egy "mesterségbeli fogás" szóba kerülésekor melegséggel tölti el szíved egy kedves-aranyos, vérprofi kolléga nevének említése a Klubrádióból, amelyet korábban bölcsődnek* neveztél. Mondanom sem kell, nagyon meglepődtem, amikor felkaptad a vizet a drágajó Bolgár úr miatt. Lehet, hogy tudsz róla valami dehonesztálót?:( )))))
* http://www.nol.hu/cikk/381404/
* Muszáj volt ennyire benyalni a Klubrádiónak ebben az interjúban?
Bölcső - nem sok ez egy icipicit ?? hümhüm...