T. Forumozok es Alinda!
Mar egy ideje olvasgatom az itt lathato bejegyzesket, csakhogy eddig meg nem batorkodtam irni. Most egy monolog kovetkezik, egy rajongo reszerol, nem is kell figyelni ra. Hasznaljatok csak az egeret- gordulekenyen ki lehet kerulni:)
Alindat, nagykonyves korabol "figyelem". (ha O mar nem , en meg most is az vagyok.)Rendszeresen nezem a Zarorat,( emiatt elegge keson kerul alvasra a sor, figyelembe veve a Mo es Erdely kozotti egy ora idoeltolodast) a Miert-et; viszont nem hallgatom radios musorait. Szamomra a Zarora valoban azt jelenti, ami a szlogenjeben van megfogalmazva: “Ismerjük őket. De valóban ismerjük őket?” Itt van legfrissebb peldanak Dragoman Gyorgy. Marosvasarhelyi leven, kellene tudnom Rola egyet -s- mast, aztan kiderult, hogy megsem. Elmeny volt vegignezni a Vele valo beszelgetest. Koszonom! Ez is 45 percig tartott? Nem volt kevesebb, veletlenul?!:) Mint ahogy, nagyon tetszett az is, amikor Szabo T. Anna volt a meghivott. Az O verseit szivesen olvasom. Joleso erzes volt emlekezni a gyermekkori olvasmanyokra, amelyek tobbnyire Kolzsvarhoz kotodnek, a Napsugarhoz, Kanyadi Sandorhoz...
Nem akarok egybol, tul sokat irni, csak elismeresem akartam kifejezni Alindanak, sok “jo” beszelgetopartnert kivanva; es szamos nezot, akik ertekelni tudjak amit latnak. Ha mar nezik...