noaaa Creative Commons License 2007.05.23 0 0 7276
Szevasztok! Én sem tudtam jelentkezni, mert képzeljétek, Prágában voltunk! Ott él az unokatestvérem (a Danone-nál dolgozik), és meghívott magukhoz. Én még soha nem jártam ott, de mondhatom, hogy leesett az állam. A fene vigye el, mekkora különbség van Bp. és Prága között. És ha arra gondolok, hogy mi is tarthatnánk ott... Na, mindegy. Gyerekes programokat csináltunk: állatkert, gyerek-játszó-sziget, stb. Akkora állatkertjük van, hogy a mienk szerintem a gyermekjátszó-részen elférne. A legközönségesebb kerületi önkormányzati játszótér is olyan, hogy a földről lehetne enni, hipermodern, gyönyörű játékokkal. Tegnap pedig a Balcsiban fürödtünk!!! Pisko, ami a lakásügyet illeti, pont a szomszéd lakás üres - illetve kiadó - de nemigen akarnánk megvenni, mert önkormányzati lakások ezek, viszont abszolút piaci árban, az meg ki a fenének kell, még akkor is, ha lenne annyi pénzünk (de nincs :-)). A tetőteret sincs kedvünk beépíteni, mert beleöl az ember egy csomó pénzt, aztán az önkormányzat még egyszer ugyanannyiért eladja neked, ami valójában a tiéd... Egy kérdésem lenne, a kitört kánikulával összefüggésben. Ti mit gondoltok a gyerek-napszemüveg relációról? Kell vagy sem? Hol lehet olyat kapni, amit biztosan nem gagyi? Ja, és a gyerekeken lévő barna anyajegyeket milyen napkrémmel kenitek? Én most egy DM-eset vettem, 50-es, és tartósítószer ill. színezék-mentes. Eddig Vichy-t használtunk.
Előzmény: _PISKO (7274)