livia2003
válasz | megnéz
2007.03.16 09:46:32 (228)
Nem birom ezeket az általánositásokat, meg személyeskedést. Én nem akartam megdolbálni (ha akartam volna, odamegyek és megteszem). De egyet értettem a tojásdobálással, mert ha egy nép (csoport) nem kap teret arra, hogy kifejezze a véleményét (kordonok, megfélemlités, bombariadók, rendőrségi túlkapások), akkor jogosan él akár ezzel az eszközzel is.
Én szimplán rendkivül szórakoztatónak találtam, hogy Demszkynek kijutott. A kurva se sirjon, hogy dugják, ha a hivatását maga választotta. :)
livia2003
válasz |
megnéz
2007.03.17 19:52:38 (
341)
Jaja:))) Nem baj, bearanyozta a napot, imádtam, mikor a család a TV előtt a térdét csapkodva drukkolt. Szabályosan fetrengtek, ahogy elhangzottak az újabb nevek (ti. kinek kell kiállnia a tojászáporba)
livia2003
válasz |
megnéz
2007.03.16 09:04:53 (
61)
Ekkora ostobasággal nem tudok vitatkozni.
Szerintem OV tegnap ünneplésbe ágyazva kellemesen kampányolt, de ma nem erről cikkeznek, mert égett 2-3 kuka is.
livia2003
válasz |
megnéz
2007.03.29 23:43:33 (
296)
"akármit csinál a kormány, az Orbány - bocsánat a szójátékért - verbálisan szarrá változtatja."
Ne verbális dolgokról beszéljünk, hanem tényekről, amik pedig ezek:
Nem orbánék vezettek be vizitdijat
Nem ők emelték (igéretük ellenére) a gázárakat az egekig.
Nem ők záratnak be kórházakat és iskolákat.
Bocsika, de ezek _tettek_, amik következményei könnyedén beláthatóak. Mi köze ehhez az Mszp-Szdsz söpredéken kivül bárki másnak?
livia2003
válasz |
megnéz
2007.03.29 18:55:16 (
862)
Tudod... Bár biztos vagyok, hogy nem fogod megérteni, de hadd zárjam ezt a beszélgetést egy emberi kis sztorival, hátha megvilágosodsz mégis.
Anyám nyugdijas és bár dolgozik mellette (sokat nem bir, mert öreg), mégse él könnyen. Van egy kutyája, akit imád. A kutya rákos. Holnap műtik és muszáj, mert anélkül, hogy megtennék, nem fog kiderülni, hogy gyógyitható-e vagy sem. A műtét cca. 20e-be fog kerülni. Az OV. kormány alatt tudtam volna segiteni (legalább a felét kifizetni helyette, vagy talán az egészet is). Most max. annyit tudok, hogy hozom-viszem az ebet (elég messzire) és állom a benzint. És ez kurvarossz érzés, mert nekem is vannak állataim, velük is megtörténhet, meg fogalmam sincs ő szegény hogy és miből fogja ezt megoldani.
Úgyhogy én itt részemről lezártam, lehet szidni O.V-t, de felesleges. Sokkal meggyőzőbbek lennétek, ha inkább Gy.F.-et próbálnátok védeni, bár belátom, hogy eleve bukott buli és igy muszáj orbánozni, mert mi mást tehettek? (Csendben is maradhattok - helyetekben ezt tenném. Épp ezért, bocs, mostanság eléggé hányok a ballib nagyszájú, mindent és mindenkit leszaró kinyilatkoztatásaitól meg az örökös Orbánazörödögözéstől.)
ennyit a középenállásról.
Asszem valami speciális pofakenyőcs lehet.
(Mint a marilúnak. Becsületére legyen mondva, ő legalább bevállalja, hogy elfogult, s mint ilyen, még mindig tiszteségesebb, mint az ilyen "középenállók".)