nemhívő Creative Commons License 2007.05.22 0 0 307
Hát köszi!
Azzal kezdtem az egészet, hogy az orvosok méltánytalanul alul vannak fizetve.
És azzal folytatam, hogy a normális körülmények megteremtésében megkerülhetetlenek. Nélkülük nem megy, őszintén hiányolom a mostani helyzetben a hangjukat, a véleményüket Azon egyszerű oknál fogva, mert irányadó lenne. Ennyit írtam. Erre a topikgazda bejött nekem itt a hülyeségeivel, a feltétel nélküli ájult doktorurazós szöveggel.

Hol mondtam én olyant, hogy ha nem fizet valaki akkor kitolják a kazánház mögé és nem látják el? Miért tulajdonítasz olyan kijelentéseket nekem, amiket nem mondtam?
Milyen uszításról beszélsz? Én uszítok? Egyszerűen igaz, az, hogy igenis a hálapénz kivételezést eredményez. Ha pedig ez igaz (tessék cáfolni!) akkor ott valaki kárára lehet csak kivételezni. Az duma, hogy nem így van.
És a jattot igenis nem egy, nem kettő orvos előre elvárja. Nem azt mondtam, hogy követeli, hanem elvárja. Csak pontosan tudod!
A hálapénz nem kivételes és eseti jelenség. Talán ezzel sem kellene vitatkozni.
És ha már itt tartunk teljesen más a morális megítélése annak aki adja és annak aki kapja. Had ne kelljen ezt felnőtt emberek között kivesézni. Mindannyian tudjuk miről van szó.
Bagatelizáltok és mellébeszéltek. Tisztességtelen dolog. Egy beteg párszor ad életében. Egy orvos meg akár naponta, hetente többször elfogad és ez így megy étvizedek óta. Tudom a beteg a hibás, többen mondták már...
Olyan kijelentéseket tulajdoníts nekem amiket én is mondtam. Egy kicsit szalad a kezed:)
Szóval hülyeségeket állítottam. Hidd ezt.
Előzmény: Jo Tunder (305)