Téged bánt valami? Vagy mi ez a mérhetetlen gyűlölet? Tényleg nem értem. Ha bajod van pl. Bolgár Györggyel, írd meg neki, de ennek pl mi köze hozzám? Ne haragudj, de ezt utoljára a kuruc.info engedte meg magának velem szemben. És elég primitív dolgonak tartom, ha valakit nem a saját teljesítménye után próbálsz megítélni, hanem ilyen sugalmazó rosszindulatú szösszenetekkel boldogítasz másokat. Szimpla rosszindulat? Vagy valaki kitolt veled? Tényleg szeretném érteni.
Utoljára a Kamera Hungáriáról: Te mi kivetni valót találsz abban, hogy az ember benevezi a legjobb beszélgetését? (Egyébként van olyan műsor, amit azért nem neveztünk, mert azt gondoltuk, hogy zsűritag lesz az illető- nem lett.) És ha ismernéd a menetét a "versenynek" akkor nem írnád ide, hogy az érvelés csak akkor elfogadható, ha én az előzsűrizés után sem tudtam.... Ne haragudj, ezt nem értem. Egy teljesen fggetlen zsűri a legjobb 5 közé nevezi a műsoromat, és pont ennyi történt. Se több se kevesebb. A folyamat pedig zajlik tovább. Egyszercsak kiderül, ki a zsűri, és??? Ilyenkor gyorsan azt kellen mondnai, hogy ja, akkor én visszavonom a nevezést? Vagy mi? Tényleg nem értem.
Vagy tán te is neveztél, és nem jutottál be, tán a szőlő savanyú?
Keresem az okait annak, hogy honnan van benned ez az utálat. Tippjeim vannak, de megtisztelne, ha leírnád.
Ezt a témát egyébként részemről lezártam. Nincs igazad, vádaskodsz, valószínűleg személyes sérelmek okán. Kikérem magamnak, mert ha valakinek fontos a dolgok tisztasága az éppen én vagyok. Úgyhogy legközelebb akkor bosszants, ha konkrétan TUDSZ is valamit, nem csak halvány sajtelmeid vannak. Kösz.