Szevasz Athos!
Értelek, de hát itt olyan készítményekről van szó, amelyek alkotóelemeiből részint az izület áll.Három évvel ezelött, már muszály volt elkezdenem, mert az Aleve nélkül már nem tudtam edzeni.Az említett termékkel egészen rendbejöttem.
A bandázsról az a véleményem-amennyiben feltekerhető erőemelő bandázsról van szó-, hogy az önbecsapás.Megnöveli a hidrosztatikai nyomást és ezáltal nem fáj, ez való igaz.De ezt egyszerű térdfáslival is el lehet érni.Az erőemelő bandás írtózatos keresztkötései olyan plusszterhelést tesznek lehetővé, egy öt ismétléses guggolásnál,
amivel az illető valójában fel sem tudna állni.Az benne a szívás, hogy akkor már az általam "gumibugyinak" nevezett ruházatra is érdemes befektetni, hogy ezt az irreálisan nagy súlyt egyben tudja tartani a törzs.A youtuben van egy guggoló felvétel Colemanról is(szégyellem bevallani, sajnos nem tudom, hogy kell linkelni), ott van a professzonális bandázs, de szépen be van csomagolva erőemelő ruhába is.Szóval ezek nagyon drágák.
Egyszer olvastam egy újságban hasonló térdproblémáról, mint amit említesz.Ott ezt úgy próbálták orvosolni, hogy nem ugyanabban a szögben tartotta az illető a lábfejét, mint a másikat, valamint valamivel előrébb is helyezte.Most, hogy ez a gericre milyen hatással van, nem tudom.Ám nem lehet veszélyes, mert a súlyemelő sem mindig szimmetrikus terpeszbe ugrik be, még sem látja kárát.
Reza tényleg leadhatna egy harmincast, de ezek már nem fogják vissza magukat, nehogy vmi felépítő folyamatról lemaradjanak.Bár az meggondólandó, hogy 20 kiló fókával nehezebben áll fel az ember és kevesebb erő marad kökésre.Dehát, akkor is kétszeres olimpiai bajnok.Alekszejev sem volt egy álomférfi, mégis imádták.Igaz, ami igaz nem esztétikusak, ennyire nem akarnék elhízni.De az erejük az kellene.Többet nem lennének anyagi probláémáim.
Azért csinálom az edzés végén a guggolást, mert súlyemelő gyakorlatokkal próbálkozom, elötte.Guggolásban negyvennel az edzéssúly alatt kezdek, ebből kétszer megyek rá, aztán tíz kilónként egy fogást.Így öt széria után elérem a célsúlyt, amiből pedig három szériát végzek.Mellen guggolásban ugyanez majdnem, azzal a különbséggel, hogy ha elérem a fő edzéssúlyt, csak egyetlen fogás van.Mivel ez különböző napokon van, a mellen guggolást vissza kell, valamelyest fognom.
Te kereszteszed a karod, vagy fenn tudod tartani a könyököd, és úgy végzed?
Üdv!