Sziasztok!
Külön programot nem találtam ki,ez attól is függ,hogy kik jönnek el,s mit szeretnénk,azt ráérünk ott közösen eldönteni.(szerintem,ha "csak" személyesen is megismerkedünk egymással és egymás Tigrájával,már az is egy jó program,de ha ezt még megfejeljük egy kirándulással,akkor már biztos nem jövünk össze hiába!)
Akik ott voltak a múltkori talin,vállalták,hogy az IWIW-en,MyVip-en is közzé teszik.
Itt az index fórumon én nem tudok más Tigra topikot,s nem is biztos,hogy szerencsés lenne,pl egy Suzuki hozzászólások között hírdetni. Ezúton is közlöm,aki olvassa,adja át Tigrás ismerősének,hogy 2007.06.24-én TIGRA TALI !
Azt nem tudom,hogy hányan leszünk,eddig a múltkor jelenlévő 3 Tigrás jelezte komoly szándékát,no meg azok akik azt ígérték,hogy a következőn megpróbálnak ott lenni! -én személy szerint bízom az ígéretekben! Nyomtattam egy pár szórólapot,amit parkoló Tigrákra helyezek el (a múltkori taliról is így értesült az egyik jelenlévő).
Ha Ti is úgy gondoljátok,szintén helyezhettek el értesítőt a látóteretekben lévő Tigrákra,minnél többen értesülnek róla,annál többen jöhetnek el.
Üdv.: Csabi