hisztis_mirtil Creative Commons License 2007.05.21 0 0 74

Szia Iconrepro!

A kislányom története is sokat elmond, de! Nálunk 3 évesen kezdett járni, mivel a Pető Intézet felvázolta a siralmas helyzetett...sok sok erőfeszítés árán megtanult menni, így egy átlagos ember nem veszi észre amit én igen (és az orvosok is!), jobb lába befelé áll így futni igen furcsán tud...előfordult, hogy összeakadt a két lába és repülve szántotta fel a betont...Sokat nem tud gyalogolni, de a babakocsit elhagytuk vagyis nem írtak fel neki, mert hagytak neki még 1-2 évet...talán jobb is így!!!

Ehhez hozzájön az is, hogy autista..nincs veszélyérzete...ezért a legparaktikusabb ha minnél közelebb állók a célállomáshoz. és még sorolhatnám...

Szóval sokan irigyek, mert neki jár az a bizonyos kártya, de abba nem gondolnak bele, hogy milyen áron!!! Szívesen kölcsönadom a gyereket, ha ennyire kell a kártya csak ne adja fel az illető 1-2 nap után, mert ehhez csak egy anyai szív tud kitartani!!!

Páran úgy vélik, hogyha valaki nem mankóval, kerekesszékkel jár az már nem is lehet mozgásában akadályozott személy! Pedig egy fogyatékos gyerekkel (felnöttel) nem leányálom az élet, ők még haggyán, de a társadalom és a hivatal, intézmény az az igazán mocsok világ!

Más országban felnéznek arra a családra aki ezt felmeri vállalni és nem kicsinálják!

Én is mindig segítek a rászorulóknak (más embereknek), mert tudom, hogy ez milyen sokat számít nekik! De egy fecske nem csinál nyarat, sajnos:(

Előzmény: iconrepro (73)