Szóval...
Csodálatos 18 nap volt Spanyolországban.Több mint 2000 km-t autóztunk.VAlencia-Xatavia-Alicante-Cartagena-Murcia-Caravacca de la Cruz-Jaen-Granada-Nerja-Malaga-Ronda-Tarifa-Cadiz-Jerez de la Frontera-Huelva-Sevilla útvonalon.A Ford Focus kombiban kényelmesen elfértünk.Az ország csodálatos,az emberek nagyon kedvesek.A gyalogosokat szinte szentként kezelik,az autók még akkor is udvariasan megálltak,ha éppen nekem volt piros a lámpa.
Mindenhol nagyon finomnakat ettünk ittunk.Közérteben láttam olyan spanyol sonkát,aminek 40 euró volt kilója!
Sikerült egy-két nem várt programba is belefutni,mint a Caravaccai fesztivál,ami 5 napig tart,de a spanyol turizmus oldalán még sem volt fent.A tengeri herkentyűk nagyon olcsók,mindegyikünk több kiló konzervet hozott haza.A legmeglepőbb dolog a spanyol szieszta,ami átlagosan 13 órától 18 óráig tart.Ez idő alatt rengeteg étterem,múzeum,palota bezár,sziesztázzon a túrista is!Sajnos a Sevilla meccsre nem tudtunk elmenni,mert elöbbre hozták a döntő miatt,de mi erről nem tudtunk.
A fotókat már elkezdtem válogatni,de több mint 2000 kép eltart egy darabig.