Megnéztem a videót, eléggé kemény. Biztos vagyok benne, hogy bármely rendes túrázó (magamat is ilyennek tartom) ha ilyet tapasztal, megteszi a szűkséges lépéseket. Azonban el kell gondolkodni, hogy ez csak egy egyedi partizánakció volt-e vagy a probléma súlyosbodása által válnak egyre brutálisabbá a módszerek. Jelenleg sajnos olyan világban élünk és ha belegondolok, máskor sem volt másként. Egyre égetőbb a dolog, talán elindul valami, még mielőtt meghal valaki vagy az ellentétek olyan erősek lesznek, hogy nagyon nehéz lesz bármi kompromisszumos megoldást találni. Én még nem látom annyira súlyosnak a helyzetet, látszik, hogy mindkét oldalról van kezdeményezés, mindkét táborban vannak emberek (szerencsére nem is kevesen), akik elítélik a drótfeszegető(ke)t is és a tilosban felelőtlenül száguldozókat is. Nekünk kell megtalálnunk a megoldást, mástól nem várhatunk semmit. A hatóság is eléggé vaskalapos de most egy új fázisba lépett a dolog, ezáltal ők is lépéskényszerbe kerültek.
Jó lenne, ha valamikor a közeljövőben létrejönne egy találkozó a két tábor között, azok részvételével, akik reálisan gondolkodnak, közös megoldást keresnek, együttműködésre törekszenek mert itt a fórumon sajnos a radikális, szélsőséges nézeteket képviselők miatt egyre ritkábban alakul ki értelmes beszélgetés vagy akár vita.
Ezt a hozzászólást egy listának szánom, akit érdekel egy találkozó, íratkozzon fel és kb egy hónap múlva megbeszélünk közösen egy időpontot és helyet. Úgy irtkozzatok fel, hogy ezt az egészet bemásoljátok egy hsz-be majd a végére odaírjátok a saját nicketeket majd felteszitek.
A lista:
1. mgruber
2. quadvilaga
3. kutya.
4.savage x
5. szakeee