strongdong Creative Commons License 2007.05.17 0 0 294

Nem tudod véletlenül, van olyan patch is, amely helyreteszi a special tasks-hibákat? Nekem például a "szerezd meg az elvesztett fegyvert" típusú feladatokból egyszer sem tette ki a fegyvert arra a helyre, ahol a PDA mutatja. Minden alkalommal sík terepen, mezőn kellett volna lenni, kizárt, hogy ne vettem volna észre. Osztán volt olyan is, hogy meg kellett volna ölni - mondjuk - egy banditát, mondja a feladatadó, hogy a Dark Valleyban kószál, de a PDA az Agropromot adja meg. És persze nincs egyiken sem.

Másik: van olyan köztetek, aki kipróbálta az Exoskeleton ruhát? Én nem tudtam magammal vinni, 61 kiló voltam az SSP ruhával legyütt, az meg kell a sugárzás miatt az erőmű belsejében ... fegyvert meg nem voltam hajlandó lerakni, nem tudtam, mi következik még.

Megen másik: Azt mondja a Duty parancsnok, hogy két Bulldog gránátvetőt vesztettek el a vámpíros faluban. Az egyiket még régen megtaláltam a pincében, aztán eladtam a fegyverkovácsnak, de gondoltam a másiknak még ott kell lenni valahol, hát elmentem (volna) érte. Sehol sem leltem. Tudja valaki, merre lehet?

Előzmény: SaGa (289)