Sziasztok!
Íme egy kis beszámoló a Tigra taliról:
Hát lehet,hogy majd egy páran legyintenek,hogy ez nem is volt igazi találkozó,de én nem adom fel. Legalább mégegyszer megpróbálom!
Én biztosan nem csalódtam(a többiek sem),mert úgy indultam el otthonról,hogyha 2 Tigra találkozik,már az is találkozó! :)
Végül is 3 Tigra,(s benne 4 Tigra rajongó) jött össze!
Azt mondanom sem kell,hogy így is megbámultak minket.
Kb. egy órát vártunk,de nem tűnt annyinak mert jót beszélgettünk,s nézegettük egymás gépét. Ezután elindultunk Dkeszire,egy kávéra,capuccinóra,üdítőre...
Ott határoztuk el,hogy nem adjuk fel,s mégegyszer megpróbálunk egy talit össze hozni. Most nem akarom felsorolni azokat a fórumozókat,akik jelezték,hogy elfoglaltság miatt nem tudtak a mostani talira eljönni,de a legközelebbin ott lesznek. -nos hát márcsak ezért is lesz legközelebb! Mégpedig:
2007.06.24 vasárnap 11:00 Bp. Pólus Center Parkoló
Már most kérek MINDENKIT (akit érdekel a tali),hogy próbálja meg szabaddá tennie magát. Bízom benne,hogy a következő talin többen leszünk és Mindenki jól érzi majd magát!
Ja,és az szerintetek milyen ötlet,hogy parkoló Tigrákra szórólapot tennénk a taliról?(hátha nem olvassa a fórumot) -mindenféle segítő ötletet,s segítséget szívesen fogadok!
Üdv Mindenkinek: Csabi
Ui.:a fényképeket nem felejtettem el,csak még egyeztetnem kell a többi résztvevővel is.