Neocortex Creative Commons License 2007.05.16 0 0 1539
Én egyszerűen nem értem mi ez a para. Tényleg van, aki komolyan gondolja azt, hogy a fűtől rosszabb lesz a világ? Szóval nyugodtan utálhatjuk, átverhetjük, meglophatjuk egymást meg minden, csak ne füvezzünk? Attól miért válna mindez még rosszabbá? Az az igazság, hogy a fű semmit sem változtat a világ menetén, legfeljebb néhány ember jobban érzi magát tőle. Azt el tudom képzelni, főleg Magyarországon, hogy ez másokat zavar. Más okot nem igazán látok, mert ha létezik olyan, hogy kapudrog, akkor az az alkohol, mert mindenki azzal kezdi. Sőt, az már maga olyan, hogy ha mást ki sem próbál az ember, de abban viszont jól elmélyül, akkor már az alkohol is kemény drog. Keményen hozzá lehet szokni és keményen gyopálja az ember egészségét. Szóval itt arról van inkább szó, hogy egyesek utálják a füvet, a füveseket, az egész szubkultúrát (talán még félnek is mindezektől) és nem hajlandók mindezt tolerálni. Ez az egész a fajgyűlölethez vagy a homofóbiához hasonlítható a leginkább. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok...