Bocs, a múlt hetit nem láttam, csak a műsoridőből gondoltam, hogy először dupla részt vetettek be, de igazad van.
Egyébként sajnos a kor nem kedvez az ilyen sorozatoknak.
Az ember a félig józan paraszti eszéből kiindulva azt gondolná, hogy érdekli az amerikaiakat egy sorozat, ami arról szól, hogyan készülnek a sorozatok. A Saturday Night Live évtizedek óta megy, nagyjából azt modellezi ez.
De nem, mert mára már a misztikus sorozatok tarolnak, amiket egyébként én is kimondottan kedvelek, csak az a baj, hogy az ilyeneket ütik ki, mint ez a Studio 60.
Az egyébként különös véletlen szerintem, hogy a WW megért 7 évadot, mert igazából a lendület vitte a Lost-mánia után is, és mitagadás, a végére igencsak ellaposodott és nem tudhatjuk, hogy Sorkin távozása nélkül ez másként történt volna-e. Ugyanez a helyzet a Sopranos-zal.
No mindegy, ez most így alakult...
Sorkinnak most várnia kellene 5-8 évet, és aztán jönni újra az intellektuális témával, mert addigra felnő egy újabb generáció, vagy belecsapni a lecsóba és csinálni egy 90210-szerű cuccot, mert azt is lehet jól, jó párbeszédekkel a délutáni sávba.