figyelem02 Creative Commons License 2007.05.14 0 0 816

CSak értelmezzél nyugodtan. Pusztán jeleztem, hogy az absztrakt társadalomra veszélyesség 1 bűncselekmény (kábszerrel való visszaélés) kapcsán széles skálán mozog, és azt az adott cselekménytípus (jelen esetben: csekély mennyiségű fű birtoklása saját fogyasztási célra) tekintetében külön meg kell határozni. Én sem értekezem a génsebészetről, pedig megvan hozzá a jogom. Mert az, hogy én hogyan ítélek meg dolgokat ezen a szakterületen, lényegtelen ahhoz képest, amit a tudomány mond ezekről. Ezért mondtam, hogy talán nem ártana jogi szakkönyveket átnézni, mielőtt ebben a témában állást foglalsz.

Nincs itt semmiféle nagy cécó, legalábbis részemről. 230 Ft-t adományoztam tegnap a kendermagnak, ennyi az, amit én teszek a legalizáció érdekében. De ennyi pénzt a koldusnak is adok.

Teljesen hidegen hagy, hogy mennyien szívnak füvet, és az is, hogy téged mire emlékeztet az "egész". Te nyilván a buzikra is azt mondtad volna annak idején, hogy azért küzdenek a homoszexualitás dekriminalizálása ellen, hogy többet tudjanak buzulni, és, hogy többen legyenek buzik. Nem tudok mit kezdeni az ilyen hozzáállással. Ezzel nem lehet vitatkozni, mert ez nem racionális alapokon nyugszik.

Előzmény: Törölt nick (784)