Mai pozitiv elmeny:
A deák téren taliztam pár imerosommel.Nem szoktam oda járni.Van ott egy godor nevu hely ahol most vasarnap koncert volt.Alternativ avagy world szeru zenekarral meg hasonlo fiatalokkal.A tér is szépen fuvesitve van.
Na most onnan a godorbol láttam kijonni egy picit alternativ de inkabb nem a szurke atlag szerint oltozkodo 30 koruli lanyt/no.És elállt a szavam!!
Magyar volt de ennek ellenére egy klasszikus de modern magasitott peggy fapapucsban volt.Fehér börpánt csattal de volt rajta himzés is!!Szóval nem itthon vette valószinü..Látszott,hogy imádja a fapapucsát mert használt volt picit de ez a fapapucsnak kifejezetten jól áll ugye!!
Eleve azon mindig dobbenek ha a semmibol feltunik egy iylen igazi!! fapapucs de hogy magyarul is beszelt és himzés is volr rajta....
Gondolkoztam is nem valamelyik lany volt innen a kikopogrol????:))Szoljatok ha valaki magara ismert.Egy fiuval volt igy nem szolitottam meg inkabb:))
Amugy ami extra meg!Nagy tanulság:
Természetesen ahogy ment el onnan,végis néztem és azt láttam,hogy az összes mégegyszer mondom összes lány megnézte a lábát!!!!!Föleg lány!
Ez azért van (kérdezem lány forumostársaim)de a ffiakat is,mert ennyire nem tudják ezt hova rakni az itthoni csajok vagy pont azért mert kezdik pedzegetni,hogy ez tényleg divatos világszerte..???
Tamás