robin54 Creative Commons License 2007.05.13 0 0 1292
Sziasztok, megjöttem egy fantasztikus utazásról a ködös Albionban, amelynek csúcspontja a péntek esti KONCERT volt :) A kollégám Laura, akivel együtt mentünk a koncertre, kb. 100 km-re lakik Londontól... Reggel felhívtuk a Wembley-t, hogy megkérdezzük kb. mikor érdemes odamenni, hogy jó helyet kapjunk, a szinpadhoz közel. A srác a telefonban nevetve közölte, hogy MOST, mivel az emberek már előző este óta gyülekeznek... Pfff... :)) Végül minden mindegy alapon dél körül indultunk el. A Hyde Park-nál letettük az autót, és metróval mentünk fel a Wembley-hez. Mire odaértünk, délután 4-re, elkezdett esni az eső... Megkerestük az észak-keleti bejáratot, ahol tényleg állt már a sor. Megszámoltam, 68-69-iknek álltunk be, ami ahhoz képest amire számitottam, nem volt rossz... :) Összeismerkedtünk egy nagyon kedves párral, akikkel végül együtt buliztuk végig a koncertet. A srác londoni, a csajszi ausztrál, és most látta Bryan-t 12.-szer... :) Mázlista :) 5:30-kor kezdték beengedni az embereket az ülőhelyekre, a küzdőtérre pedig 6-kor. Kicsit aggódtam a fényképező gép miatt, de végül simán be tudtam vinni, nem kereste senki... Alig akartam elhinni, hogy a jobb-középen a 2-3. sorban sikerült helyet kapnunk... alig 3 méterre a szinpadtól :) Fél 8-kor jött az "előzenekar"... Egy fickó, akit nem ismerek... Nekem leginkább nevetséges volt. Fél órát szerencsétlenkedett a színpadon (ő nagyon élvezte...), mi pedig udvariasan megtapsoltuk... :) Aztán eltakarították a cuccát, és felpakolták Bryan színpadát :) Fél 9-kor, belőtt kamerával vártam, de kicsit sikerült megviccelnie, mert a hátsó színpadon kezdett... sajnos a sorrendet nem tudom felidézni, és vszinű nem ez a teljes lista : There Will Never Be Another Tonight / Please Forgive Me / The Best Of Me / 18 Til I Die / Back To You*** / Cloud Number Nine / Cuts Like a Knife / Everything I Do / Have You Ever Really / Hearts On Fire / Heaven / I Think About You / Let's Make A Night To Remember / Open Road / Run To You / Somebody / Straight From The Heart / Summer Of '69 / This Time / All For Love / Can't Stop This Thing We Started / When You're Gone / It's Only Love / Kids Wanna Rock / She's Only Happy When She's Dancin' / The Only Thing That Looks Good On Me / A Best Of Me alatt jött előre a közönség között a jobboldalon. Akkor készült a közeli fotó... Sajnos döntenem kellett, hogy fotózok, vagy "tapizok"... a fotó mellett döntöttem... majd legközelebb... :)) A csajszi egész tűrhető volt, bár közölte, hogy nem tud énekelni, és szerintem eléggé zavarba jött, mikor Bryan "játszott" vele... :) A Have You Ever Really alatt most is kitartotta a hangját, ahogy szokta, jó hosszan... és közben ránézett az órájára... Nagyon édes volt :) Amugy elég gyakran köhécselt, és igen, baromira sovány... Most néztem meg a Live in Budokan-t, abban jobban néz ki. Bár feketében volt, ami még vékonyabbnak mutatja. Ennek ellenére tele volt energiával, és látszott, hogy élvezi az egészet, és jól érzi magát velünk :) A hátsó színpadon fejezte be a koncertet, ott felment mellé egy fekete csajszi, aki nagyon jól nézett ki, Bryan-nek is tetszett :)) A fényképezőgépemen 1183 fénykép és video lett a végeredmény... Ebből kb. 150 ami jó, vagy elfogadható. És van 1-2, ami szerintem kiváló :) A videok nem igazán sikerültek, mert folyton leállt a gépem, így megszakadnak a számok, ugyhogy azok leginkább felejthetők... :( Az este annál kevésbé :) 2 polót, egy posztert és egy kulcstartót vettem emlékbe... :) Laura kérdezte, mit mondanék Bryan-nek, ha találkozhatnék vele ? ... szerintem azt, hogy : THANK YOU BRYAN !!! :)) És íme : Egész jól sikerült képek : http://good-times.webshots.com/album/559015776nqiNbW Türhető képek : http://good-times.webshots.com/album/559021640zzsvPF ( a magyarázós sorozat nagyon tetszik, kár, hogy sok a homályos benne) Kivetitőről készült fotók : http://good-times.webshots.com/album/559022810mEbWtA (sajnos sötétek)