Árpi
2007.05.12
|
|
0 0
5665
|
Személyhez azért kötöm, mert egy személy már rég felvetettte ezt itt. És akkor is úgy tűnt, hogy azok érdekeit, akiknek a felüljáró tönkreteszi az életét, egy pillanatig nem vette figyelembe. De ennek ellenére szakmai és pénzügyi szempontból minősítem rendkívül átgondolatlannak és fölöslegesnek a város jelenlegi anyagi helyzetében. Annyi pénzből ugyanis sok már dolgot meg lehetne oldani rendesen. De mivel valamivel űberelni kell az általuk rondának minősített aluljárót, úgyis keresztül fogják verni, mi meg majd fizetjük azt is 30 éven át. Az nem forgalomtervezés és közlekedésszervezés, hogy minden 4 évben új fantazmagóriákat kergetünk! És nem igaz, hogy én csak belekötni szoktam dolgokba, mert ami jó, azt itt is meg szoktam dicsérni. Pl. az M7-es felhajtó "hátrébb hozását" jónak tartom. De hogy ott egy térképen is jól látható majdnem egyenes vonalat húzzunk a két autópálya közé a városon keresztül, nem törődve azzal, hogy ez mekkora átmenőforgalmat vonz ide, szerintem minősíthetetlenül ostoba dolog lenne. Mert annak a forgalomnak lehetne máshol is utat adni. Belső forgalmat nem olyan utakkal kell megoldani, amelyek az átmenő forgalmat erősítik, mert attól nem az utazási, hanem az életben töltött időd fog csökkenni. |
Előzmény: vargailles (5659)
|
|