Gabó_ Creative Commons License 2007.05.12 0 0 1286
:) Áááá gyerekek, ez az ember hihetetlen!!! Teljesen el vagyok ájulva tőle! H I H E T E T L E N! Még mindig a koncert hatása alatt vagyok :) (annyira, hogy a héten kénytelen voltam megvenni a Live in Lisbon-t :D) Nem is tudom konkrétan, hogy milyen számok voltak, mert annyira elvesztem ott... :) Az a hang... hmmm... Tökéletes ének, tökéletes hangzás, tökéletes gitár(os :D). Egyszerűen fantasztikus. Annyira vicces pasi. Amikor (tudjátok mikor) felhívta azt a lányt... hát amit műveltek... :)))) rengeteget nevettem! Nem egy sztár típus... tök közvetlen volt :) Egy kb 6-8000 ezer fős gyárépületből átalakított koncertterem féleségben voltunk és kb a 8-10. sorban álltunk :) Lement az előzenekar, színpadépítés, fény lekapcs... csend... aztán visítás, de valami iszonyatos :D Juhúúú, jön, jön, jön!!! Kicsit össze voltam zavarodva... "Ez mintha nem előlről jönne..." - gondoltam... és tényleg... megjelentek a terem végében egy kis színpadon. Amikor bementünk, fel sem tűnt, hogy ott van valami. Úúúúgy meglepődtem :D Mindenki hátraarc :D Annyira nevettem :D Két szám után előre jöttek (szerencsére) és hatalmas bulit csaptak! Nagggyoon jó volt! Néha úgy énekeltünk, hogy Ő-t is elnyomtuk, a hideg futkosott a hátamon :) Úgy láttam, Ő is meghatódott egyszer :) Háromszor jöttek vissza :) másodjára a hátsó színpadra és felmentek hozzájuk a rajongók táncolni :) Amikor harmadjára visszajött - már csak egy szál gitárral - azt mondta "Azt hittem már hazamentetek" :) Annyira aranyos volt :) Viszont nem volt az I'm ready :( pedig annyira vártam... Apropó, nem tudja valaki, hogy honnan tudnám megszerezni a setlist-et? Szegény annyira vékony... mindig ilyen volt? A Live in Lisbon-ban mintha nem lenne ennyire lefogyva. Szerinted? Bocsi az összevisszaságért, még mindig nem hiszem el, hogy ott lehettem :) Neked milyen volt a koncert?
Előzmény: robin54 (1283)