Liliomdomb Creative Commons License 2007.05.11 0 0 87

Tisztelt Liliomdombiak!

Köszönöm a sok hozzászólást, nagy örömmel olvasom őket!

Ezen a héten az előttem (hozzá)szólóknak válaszolnék:

Kert kérdések:

a használatba vételi engedélyhez szükséges a zöldterület kialakítása és a fatelepítés is. A normálisnál 2x annyi fát kell telepítenünk az építési engedély szerint, azt hiszem elégedettek lesznek vele. A kert kiviteli tervek készen vannak, most pályáztatjuk a kertkialakítást (Nem egyszerű: kell szerkezetépítő, útépítő, kertépítő... sok munka lesz vele. Nézzék csak meg a maketten, mi mindent kell kialakítani.) Természetesen az átadásra a házak előtti út és a garázslejáró is el fog készülni.

Vonat:

egyetértek aDeká-val: városban nehéz teljesen zajtalan helyet találni. Lehet, de +300.000,-Ft/nm. Amikor a beruházó telket választ, mérlegeli az adottságokat. Mi is aggódtunk, de nagyon sok helyi lakos állítja, hogy őket nem zavarja a vonat. Én hiszek nekik.

Nyílászárók:

Valóban egy romániai (már EU tag) magyar vállalt gyártja a nyílászárókat. Nekünk is tetszenek.

Honlap:

Igen frissítettünk. qpz-nak üzenem, nem adunk el kétszer lakást. Az "aki megálmodta" menűpontban az összes közreműködőt szeretnénk feltüntetni. Az x% előleg elírás, köszönöm az észrevételt. Az építészek neve: Nedár és Dóczy Építész Stúdió

hupm-nak:

A C épületet még nem tudom pontosan megmondani. Remélem a jövő héten igen. Amikor döntöttünk a generálkivitelező-váltás mellett, mérlegeltünk. Döntöttünk: inkább legyen kész később, de legyen jó!

Ja, a kert gondozását a társasház üzemeltetője intézi majd, de abban igaza van a kedves jövendő lakóknak, hogy a saját felelősséget nem lehet pótolni. 

Kellemes hétvégét

Varga Tamás