vlina80 Creative Commons License 2007.05.09 0 0 615

Sztem nem kéne szavakon lovagolni, persze lehet. Da ha hallottál volna nyilatkozni, éppen a múlt héten egy rádióinterjúban kvázi megköszöntem neked egy konkrét kritikát, szóval hagyjál ezzel a "a kritikát át is lehetne gondolni "- dumával. Mindegy.

Témát lezártam, felülemelkedem a "sértett hercegnő kitételen" (megtettem ezt már "az elhízott liba a hülye interjúival"- véleménnyel is).

És örömmel számolok be arról, hogy kerestünk egy csomó embert azok közül, akiket javasoltatok, hát nem egyszerű a képlet, de Bor Zsolt egyszer biztosan jön, ha itthon lesz, Kovalik Balázs hasonlóképp... Dragomán is, szóval figyelünk ám rátok!:-)

Viszont örömmel konstatálom, hogy megélénkült a fórum:-) ÉLjen, éljen! (tán csak épp ennyit akartam? - nem, azért ezt nem tenném)

Amúgy javaslom ma Hermann Róbert történész vendégemet, aki annyira kellemesen lepett meg ma adásban önmagával, hogy hihetetlen. Kiderül lassan, a rideg szakembereknek is van szíve, humora, véleméyne:-)

Dragománról: megvettem a könyvét, még nem volt időm elkezdeni, de nagyon igyekszem!

Előzmény: oblomov_ (607)