Mekkora balfaszság volt ez a rész...miféle hülye írta ezt? Ha nincsenek a House/Wilson jelenetek, akkor oylan lett volna, mintha nem is House-t néztem volna. Kit érdekel ez az egész felmondásos marhaság? Kit érdekel ez az ostodenkó ribanc? Eleve miféle név az, hogy Honey? :-S Ha valaki nem Bond girl a hatvanas években, vagy nem sztriptíztáncos, akkor ne legyen ez a neve. De mekkora gáz már az, ahogy megprónálják ezt a flörtölést/ismerkedést leerőltetni a torkunkon...ez annyira nem House. Beszólna neki pár szexuálisat, a csaj meg nézne rá, mint a hülyére, majd elküldené a francba, egy igazi House epizódban ez történne, de itt? Mi volt ez? Blah.
Meg Cameron ezzel a betöréssel...komoylan mondom, rám hozta a frászt. Tisztára pszichota-jellegű volt, ahogy ott settenkedett. Ha ezt velem csinálja meg, már hiányozna néhány végtagja az biztos.
Szóval baromság volt az egész. Leengedtek az írók, vagy mi van?
Ha nincs Wilson, lehet, hogy végig se nézem. Ő viszont menynire jó volt! :-OOO Nem semmi színész ám RSL, azért nem semmi, amit hozott... :-) Imádtam. Megmentette az epizódot. Meg Cuddy is jó volt (mint mindig), de már megint miylen keveset szerepelt...viszont az a pénzadogatós jelenet, húúú.... ;-) Mintha azt mondták volna, hogy "OK, nem írtuk nekünk szexi jelenetet? Majd mi csinálunk magunknak." ;-)
És ő volt az egyetlen, aki kimondta Foremannek azt, ami végig a fejemben járt nekem is. és ha olyan leszel, mint House, AKKOR MÉGIS MI VAN?!