krittácska
2007.05.09
|
|
0 0
2794
|
Szia Halley!
3 éve voltam Ammouliani szigeten. Mi Stavroson nyaraltunk és robogóval mentünk Tripitiig és onnan kompoztunk. Sajnos árakra nem nagyon emlékszem, de próbálok utána nézni az otthoni papírokból. Fejenként kb. 1-1 Eur volt az út és a robogóra talán 1,5 Eur. Óránként jártak a kompok. Az út negyed óra körül lehetett. Nagyon szép kis sziget szép strandokkal. Egy strand van ahova gyalog is mentek az emberek a komptól (a városkából) és van pár strand amik Ouronapolisszal vannak szembe. Az egyik a kempingben van (árakat nem tudok, nem voltak sokan, de ez szeptember elején volt. Mi egy másik strandon voltunk többször amelyik a kemping előtt volt és egy kis hangulatos taverna is volt a parton igazi öreg görög bácsikával.
A városban( városka) szerintem nincs nagy élet, a supermarketekben mindent meg lehet találni.
Így hirtelen ennyi jutott az eszembe. Szerintem Ouronapolisszal kombinálva jó kis nyaralás.
Mi háromszor voltunk Stavrosban nyaralni és mind a két alkalommal átmentünk Amouliani szigetre. Annyira emlékszem még hogy egy alkalommal béreltün 4-en autót és négyünknek jóval olcsóbban jött ki a szigetre átmenni mintha befizettünk volna a kishajó kirándulásra Stavroson. (Az elmaradt és helyette gondoltuk elmegyünk mi egy szép helyre)
További jó tervezgetést! |
|