Fiatal 30-35 év körüli, barna válig érö enyhén göndör haj, vékonynak tünt.
Szemüveg nem volt rajta azt hiszem de nem vagyok benne biztos, mert annyira ellenszenves volt a második kérdésnél már ha nincs üveg köztünk ki is szedtem volna az ülésböl. Direkt provokálni akart. Pedig alapjáraton elég türelmes és higgatt vagyok.Viszont a vizsgáztatást világ életemben nagyon rosszúl viseltem. Bevalom férfiasan kezem lábam remeg az idegeskedéstöl. Ezért is kértem többszöri beutazásit hogy ne hozzam magam ilyen helyzetbe többet!
Hiába maradt itthon a családom! Nem is a kötödést firtatta mert ez nyilvánvaló volt hogy vissza fogok jönni!
Azt bizonygatta hogy nem vagyok rokon és a akik a rokonok nem kisérnek el még a párom sem, és mivel többszörit kértem úgy vázolta fel a helyzetet hogy Én majd illegális munkához jutok kint majd valahogy, és ingázni fogok Kanada és Magyarország között!
Valjuk be hogy ez feltehetően elképzelhetö is lehetne akár.
De ott van a Munkáltatói igazolásom ami határozatlan idö aránylag jó fizetéssel 4 éve, a szabadság engedélyem, és hogy abszolút számitanak a munkámra a jövöben! Ezen kívül hogy kellene bizonyítanom hogy én nem akarok ott munkát vállalni illegálisan????
Ha ez lenne a szándékom tényleg ott az Unió legálisan többszörösét keresném!
Sajnos nem lenne erőm itthagyni a családomat hetekre vagy hónapokra!
Ha lenne már rég más országban dolgoznék.