foldiroberta Creative Commons License 2007.05.08 0 0 128

Szia!

Első kérdés: Apuka???

Nem normális a fehér folt, ha nem jön le szappannal és vízzel, akkor szerintem ne kapargasd, mutasd meg dokinak. Lehet, hogy valami gomba. Nem fáj neki, nem viszket?? Egy fütyi/kuki felhúzva is szép rózsaszín.

Nekem 3 fiam van. 8 és fél, 5 és fél éves és egy 8 és fél hónapos. Szóval a nagyok napközben nem húzzák fel a fütyit csak itthon pisilés után és wc papírral megtörlik. Én erre kényes vagyok. De ez Apánál is természetes. Erre nincsen lehetőség a suliban, oviban, meg ott állva pisilnek stb. Szerintem jó ha hozzászoknak, úgyis elsumákolják néha :-) De gondolj csak bele, ez ugyanolyan, mintha mi csajok nem törölnénk ki wc-zés után :-/ Este fürdésnél, mindennap teljesen felhúzzák (most már ők egyedül, amíg kicsik voltak én v. az apjuk) bevizezik, szappannal jó alaposan megmossák, aztán jó alaposan leöblítik (nem jó, ha ott marad a szappan), aztán törölközéskor megint felhúzzák és szárazra törlik. Ennyi. Ha bármilyen gyanus, nem odaillő dolgot látsz mutasd meg dokinak, max. azt mondja, hogy semmi gond.

Előzmény: Utazó_1 (127)