Szia!
Azért az utóbbi időben nagyon igyekszem ám visszaszorítani a politikát, tényleg. Csakhát engem érdekel. De változom:-)
Jogos az alánlód, Varró Dani nem nagyon szeret 45 percet beszélni, róla tudom ezt, leírja, amit gondol, nem szereti elmondani, de a többieket én is elég értékesnek tartom, úgyhogy köszi.
Most a következő két vendég Kovács Lajos nagyon híres nyomozó (Fenyő, Nógrádi, Pándy), meg Sükösd Miklós szociológus, aztán Bozsik Péter is jön, aki vajdasági, de áttelepült ide, és Matuska Szilveszterről is írt egy jó kis könyvet. Szerintem izgis, de tényleg ködzönöm az ajánlást, örömmel bárkitől.- például azoktól különösen, akik hiányolnak embereket. Kiket? Írjátok le!
A véleményedre kíváncsi lennék Dragománnal kapcsolatban, mert még nem olvastam tőle, de róla már igen, szuperlatívuszokban. És engem is érdekelne, csak még nem mertem beajánlani, tapasztalat hiányában.
Szabó T. Annát emberként is nagyon megkedveltem (már amennyire 45 perc alatt ez lehetséges), és a versei is tetszenek, igen. Neked?