vlina80 Creative Commons License 2007.05.04 0 0 583

Sziasztok!

Azért írok, mert szerintem nem igaz, hogy csak ilyen vagy csak olyan vendégeket hívunk meg a Zárórába. Nagyon igyekszünk sokféle véleményt felvonultatni.  Persze lehet olyan egyszerű kategóriákkal dolgozni, hogy ez balos- ez jobbos, de ez a hozzáállás egyáltalán nem tükrözi az emberek véleményét. Ráadásul elég kevesen politizálnak adásban, úgyhogy akkor meg tökmindegy, hogy amúgy mit gondolnak a politikáról. Szerintem.

Mellesleg éppen most próbáltam meg kétszer meghívni Makovecz Imrét, aki finoman szólva elküldött melegebb éghajlatra engem is, és egy beleegyező levél után a szerkesztőmet is, hogyan merészeljük azt gondolni, hogy ő bejön egy stúdióba. Szóval hagyjuk ezt a skatulyázós dumát, jó? Mellesleg az sem mindegy, hogy ha valaki politizál, valójában milyen az a beszélgetés. Kevés olyat tudtok mutatni, ahol bárkivel is feltétel nélkül egyetértettem. Sőt.

Más: Másféle vendégekkel beszélgetek minden második héten a Radio Caféban hétfőn este 20-21-ig, ha esetleg érdekel titeket, gyertek, és hallgassatok!

Most hétfőn Szerbhorváth György lesz a vendég, aztán , reményeim szerint Pesty László, és lesznek politikusok is előbb- utóbb, de nem igazán politizálhatnak. Szóval izgi.